Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft 1.2.4

Slawolologg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Słyszałem że dziś wyszła nowa wersja minecrafta 1.2.4. Prosiłbym o jakieś informację na temat tej wersji jeśli ktoś posiada. Byłbym wdzięczny o poinformowanie mnie o update pluginów lub jakiś plików serwerowych na 1.2.4 Z góry Dziękuje :)

Opublikowano

Tak. Ja już posiadam wersje 1.2.4. Za dużo nowości to nie ma... Są nowe deski. Takie lekko czerwone i ciemne jak drewno. Nowe piaskowce. Bardzo fajne. Na 1 z nich jest chyba creeper ;D Fajnie to wygląda. No a 2 to takie płaskie jak Diaxy/Zloto w kostkach ;D Jak chcesz zaraz ss;y mogę wrzucić ;)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Tak. Ja już posiadam wersje 1.2.4. Za dużo nowości to nie ma... Są nowe deski. Takie lekko czerwone i ciemne jak drewno. Nowe piaskowce. Bardzo fajne. Na 1 z nich jest chyba creeper ;D Fajnie to wygląda. No a 2 to takie płaskie jak Diaxy/Zloto w kostkach ;D Jak chcesz zaraz ss;y mogę wrzucić ;)

Poproszę o ScreanShot :) Czy wiadomo coś o pluginach lub plikach serwerowych na wersje 1.2.4 ?
Opublikowano

Tego jeszcze nie wiem.. Już daję ss'y ;)

@ Przepraszam

Nie wiem czemu gdy chcę zrobić photo wylogowuje mnie z gry.. Zaraz postaram się to wyjaśnić xD

@

Niestety ... SS'ów nie będzie... Gdy robię photo w minecrafcie to loga i pisze coś że nie mam dostępu czy coś takiego. A gdy robię PrtScn nie chce się pojawić na paincie... Przykro mi... Jak będę coś miał to wrzucę.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...